Overdose egy tizeddel nyert Pozsonyban

2010.07.19. 11:29
A torz célfotón részben oldalról, részben tükörből mutatják a lovakat, akkor meg lehet állapítani a sorrendet, ha valamely ló takarásban van.

A veretlen ötéves telivér, Overdose 15 hónapos kihagyás után versenyzett újra: Pozsonyban vasárnap megnyerte az ezer méteres futamot. Izgalmas versenyt futott, a célegyenesbe nagy előnnyel fordult, ebből egy keveset tudott megtartani, 10 ellenfelét legyőzve nyerte meg 13. futamát, őrizte meg veretlenségét.

A verseny hivatalos célfotóján látszik, Overdose 0,1 másodperccel győzött. A kép részben oldalról, részben tükörből mutatják a lovakat, hogy akkor is meg lehessen állapítani a sorrendet, ha valamely ló takarásban van.

célfotó

"Rettenetesen jöttek rá a végén, a hajrára fél hossz maradt az előnye, de ez elég volt. Óriási ünneplést kapott. Nagy volt a konkurenciája, a kanyarban már vezetett, mire a célegyenesbe fordult, még nagyobb lett az előnye, ebből őrzött meg" - mondta tulajdonosa a pannoniaoverdose.hu-nak.

„A legfontosabb a visszatérés volt, és hogy folytathassuk azt, ami már eddig is hihetetlen. Eddig még nem kapott ki. Reméljük, tudjuk még folytatni, egészségi állapotán múlik, mikor és hol versenyezhet újra” - összegzett Mikóczy Zoltán.