3-szoros pénzt hoz a debreceni a bravúr

2010.07.28. 15:42

Debreceni VSC-FC Basel, 20.00, Szusza stadion, Újpest

Már egy döntetlen is bravúros lenne, de nem kizárt, hogy megint sokgólos meccset játszik a Bajnokok Ligájában a magyar bajnok.

Most derül csak ki igazán, mennyire szerencsés volt a tavalyi sorsolása a Debrecennek a Bajnokok Ligájában. Egy éve az észt Levadia Tallinn jött a második körben, amelyiket most az elsőben kapott, a második fordulóban ezúttal a svájci Basel vár a Lokira.

A svájci csapat nem véletlenül esélyes, dupla pénzt ér, ha nyer Újpesten. Döntetlennél 3,2-szeres a szorzó, a hazai siker három és félszeres pénzt fizet.

Herczeg András edző szerint a Basel favorit, mert a magyar bajnoknál jelentősen cserélődött a játékosállomány. A Baselnél öten vannak olyanok, akik megjárták a vb-t is, és ha nincsenek is formában, kiváló játékosok.

A Basel nem szeretne gólt kapni, ennek oddsa majdnem háromszoros. Érzékeltetésül, ha a Basel kettőt lő, kétszeres pénz sem jár érte. A gól nélküli félidő háromszoros pénzt hoz.

Ha egygólos meccs lesz, ötszörös a kifizetés, bár az a valószínű, hogy minimum négy gól is lesz, nem is járt érte csak 3,2-szeres pénz.

Amennyiben a félidőben és a végén is döntetlen, 5,5-szeres a nyeremény, ha a Basel félidei döntetlen után nyer, ötszörös a jutalom.

Nem túl jó előjel, hogy a Debrecen 2008-ban a svájci Young Boys ellen kettős vereséggel esett ki az UEFA-kupából. 2004-ben a Basel ugyanabban a sorozatban 2-1-re verte Budapesten a Fradit.