Szalaiéknak jön az ötödik győzelem is

2010.09.21. 14:03

Mainz-Köln, Hoffenheim-Bayern, Bundesliga 5. forduló, 20.00

A Mainz élen marad egy győzelemmel, a Bayernnek csak megszakad a rossz sorozata.

A Mainz vezeti a német Bundesligát, Szalai Ádám kiváló döntést hozott, amikor még tavaly télen a csapatot választotta, és elhagyta a Real Madrid harmadosztályú fiókcsapatát.

Játszhatott, rögtön számítottak rá, és tovább fejlődhet a Bundesligában.

A Mainz edzője, Tuchel a támadófutballt szereti, megtalálta az ideális helyét a magyar csatárnak, aki először volt kezdő a hétvégén, ám a Köln ellen valószínűleg csak a kispadról szállhat be.

A Köln szombaton gól nélküli meccset a Bayernnel idegenben, nem valószínű, hogy a következő bajnokit is kapott gól nélkül lehozza.

Ha mégis, majdnem 4,5-szeres pénzt hoz. A 4-1-4-1-es felállás mindenestre egyik csapat sem tetszik majd, a Köln egy éve idegenben jobb volt, mint hazai pályán.

Mivel az előző fordulóban hat olyan meccs volt, amelyik első félidejében nem esett gól, előfordulhat, hogy a sorozat tovább folytatódik. Ha Mainzban nem lesz, 2,75-szörös pénzt hoz.

Ahhoz képest, hogy az első játszik, még mindig jól kereshetünk hazai győzelemmel, hiszen 1,85 az odds a hazai siker mellett. (3,5 a döntetlen, 4,2 a Köln győzelme.)

A Mainz az előző szezonban a tizenkettedik fordulóban kapott ki, nem valószínű, hogy most már a harmadikban megteszi.

A nap rangadóját ugyanakkor Hoffenheim játssza a Bayernnel, a müncheniek három bajnokin át nem lőttek gólt, itt az ideje, hogy megszakadjon a rossz sorozat. Ha kettőt is lőnek Klose és társai, majdnem kétszeres pénzt fizet.

A Bayern-győzelem dupla pénzt ér, a döntetlen oddsa 3,5, a Bayern-vereségnél 3,6-os a szorzó.