A Milan is beindul, mint a Bayern

2010.09.22. 17:02

Olasz fordulót rendeznek a hét közben, a Lazio-Milan sok mindenre választ adhat. Nyolc meccs 20.45-től.

Az átigazolási szezon utolsó pillanataiban jól erősített a Milan, az első fordulóban négyet lőtt a Leccének, aztán érthetetlenül megállt. Kikapott idegenben az újonc Cesenától (0-2), majd nem tudta legyőzni hazai pályán a Cataniát.(1-1)

Szerdán a Lazióhoz megy, és a kisebbik római csapat ellen hagyományosan jól teljesít, az elmúlt tíz évben nem kapott ki bajnokin, idegenben. Ezért várjuk, hogy nyerni fog. A Milan-győzelem oddsa: 2,37, a győzelemnek és a döntetlennek egyaránt 3,1.

Ibrahimovic bármikor képes eldönteni egy ilyen meccset - ha övé az első, és nyer a Milan, hétszeres a kifizetés -, ebben abszolút joggal lehet bízni.

Kedden a Bayern nyert meg egy döntetlenhez közeli meccset, úgy gondoljuk, hogy most a Milan fog.

Igaz a Lazio nincs rossz állapotban, hátrányból nyert Firenzében vasárnap (2-1), de az idegenbeli győzelmet nem mindig követi a hazai.

A Milan egyébként is hajlamos a könnyebbnek hitt meccseket könnyebbnek is venni, a Lazio viszont nem feltétlen ez a kategória, felszívják magukat a sztárok.

Még azt sem eretnekség feltételezni, hogy kapott gól nélkül hozza le a védelem a meccset. Négyszeres pénzt ér ez a fogadási tétel.

Serie A, 4. forduló:

szerda: Bologna-Udinese, Brescia-AS Roma, Cagliari-Sampdoria, Catania-Cesena, Genoa-Fiorentina, Internazionale-Bari, Lazio-AC Milan,
Lecce-Parma, Napoli-Chievo, mindegyik 20.45
csütörtök: Juventus-Palermo 20:45 ó