Hármas holtverseny agárversenyen

2011.01.25. 18:37
Egy londoni agárversenyen három kutya egyszerre ért be, a célfotó alapján sem tudtak különbséget tenni köztük. Pénteken visszavágó.

"Ilyen agárversenyre senki nem emlékszik" - mondta a Coral fogadóiroda szóvivője, miután egy észak-londoni agárvesenyen három állat szinte milliméterre pontosan egyszerre ért be.

Célfotó sem tudott dönteni a leghosszabb, 925 méteres táv végén, így három győztest hirdettek: Killishan Masai, Ayamzagirl és Droopys Djokovic 59,53 másodperc alatt futott célba, erre többmillió az egyhez az esély, állítólag.

agarak

Az egyik bukméker azonnal felhívta apját, aki az 1940-es évek óta követi az agárversenyeket, de hármas befutóra ő sem emlékszik.

A youtube-on ennek ellenére fent van az alábbi videó 2008-ból, a feliratok szerint hármas agárholtversennyel, de a képek alapján nem lehet megállapítani, az tényleg az volt-e.

A mostani biztosan, ezért a Romford Stadionban megrendezett verseny győztesnek járó trófeáját az agarak tulajdonosai megosztva kapták.

A három győztes pénteken újra fut, ugyanazon a pályán, ám csak ők hárman. A nyertes 2000, a dobogósok 500-500 fontot kasszíroznak.

A hármas befutóról készült videó itt látható.