Bob Sapp: Gulyást csinálok belőle

2011.04.19. 14:18
Május 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában, a K-1 gálán a 170 kilós Szörny a 46 éves magyar, mindössze 70 kilós Kunkli Tivadarral küzd meg. Online-interjúban próbáltuk megtudni, mit vár a mérkőzéstől.

Kunkli Tivadar az edzések mellett elemzi is Bob Sapp meccseit, hogy megtudja, mi az óriás gyenge pontja. A Szörny nem használ videót: "Nem pazarlom ilyenekre az időm. Biztos vagyok a végeredményben, lecsapom mint a legyet. Gulyást csinálok belőle. Minek törődjek a gyenge pontjaival?"

A Hell Energy magyar harcosa korábban kijelentette, hogy kifárasztásos taktikát fog alkalmazni nagy testű ellenfelével szemben. Sapp szerint viszont nem is lesz meccs, csak egy kivégzés. A kifárasztásra nem hagy időt, "gyorsan és fájdalmasan" fogja azt megelőzni.

Kunkli Sapphez hasonló méretű edzőpartnerekkel készül, Sapp elárulta, sokat készül Thaiföldön, ahol a legtöbb edzőpartnere kicsi és gyors, mint a magyar, így nem lesz neki szokatlan, hogy egy sokkal kisebb harcost kell kiütnie.

Kunklinak ez lesz az utolsó mérkőzése, ha nyer, ha veszít, visszavonul. A 36 éves Sapp még legalább négy évig akar a ringben maradni.

Sappet méretei miatt Szörnynek becézik, de a reklámfilmekben nagyon is szerethető, vicces figuraként mutatják be. Sapp állítja, nincs ellentmondás: "Általában kedves ember vagyok, de ha a Szörny felébred, jobb, ha menekülsz. Ez egy jótanács Kunkli Tivadarnak is".