Nem változott a férfi csapat összetétele

2011.09.27. 13:31

A hétfői és keddi edzések után sem változtatott a jövő pénteken kezdődő tokiói olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságra utazó férfi csapat összetételén Kovács István vezetőedző. A magyar szövetség tájékoztatása szerint ennek megfelelően a lólengés világbajnoka, Berki Krisztián, valamint Hídvégi Vid, Rácz Attila, Vlacsil Attila, Babos Ádám, Vecsernyés Dávid és Kállai Zoltán utazik szerdán Japánba.

A férfiak kedden utoljára edzettek Budapesten, Kovács szerint mindenki a tudásának megfelelően mutatta be gyakorlatát. Berkinek kisebb sérülése miatt még fáj a bokája, így ugrani nem tudott, de lovon, gyűrűn és nyújtón egy kisebb hibától eltekintve jól teljesített. Hídvégi mind a hat szeren kiegyensúlyozott produkciót mutatott be.

A női csapatban történt változás, Draskóczy Imre vezetőedző a múlt heti, dániai csapatverseny után Tóth Renáta helyett Szabadfi Szilviát jelölte a vb-re utazó együttesbe, amely így a Divéky Luca, Böczögő Dorina, Austin Sheppard, Lónai Hajnalka, Gombás Laura, Szabadfi, Nagy Orsolya összeállításban kel útra szerda délelőtt.