Kapufás öngól, alázó emelés a nap gólja?

2011.11.23. 12:56

Berezuckij, a CSZKA Moszkva védője csak annyit engedett a lille-i Sow-nak, hogy az lekezelje a labdát, aztán tizenhárom méterről saját kapujába vágta a labdát. Kapásból, a felső lécre, pont befért. Higuain egy csellel küldte ki a Bernabeuból a Dinamo védőjét, aztán a kapusból is hülyét csinált. Nehéz dönteni, melyik a szebb, szavazzon!

A moszkvaiak játékosa a 49. percben szerzett vezetést az ellenfélnek, tizenöt perccel később az a Sow duplázott, akitől ennél a helyzetnél gyakorlatilag elvette a labdát (a videón 0:15-től).

A Bajnokok Ligája keddi játéknapján nem ő volt az egyetlen, aki saját kapujába talált be. Phil Jones, a Manchester United védője első gólját szerezte a csapatban, de a Benfica elleni meccs harmadik percében a saját kapujába passzolt. Berezuckijé azért sokkal szebb volt.

Melyik a nap gólja?

A Real Madrid húsz perc alatt lőtt négyet a Dinamo Zágrábnak, ez BL-rekord. A kilencedik percben már 3-0 volt, Higuain pofátlan csellel küldött le a pályáról egy becsúszó zágrábi játékost, aztán a kapust is megetette azzal, hogy nem beadott, hanem lazán átemelte fölötte a labdát (a videón 0:40-től).