Szabina
5 °C
11 °C

Kit szívat Lance Armstrong?

2012.09.14. 16:05

Lance Armstrongot legalább annyian gyűlölik, mint imádják, biztosan jónéhányan fel is hívnák házassági ajánlatokkal, vagy éppen azért, hogy elküldjék a fenébe a doppingoló kerékpárost. Armstrong valószínűleg nem ezért, de a Twiterrén közzétett egy telefonszámot, a 778 384 7520-at beütve a megfelelő előhívószámmal elméletileg vele beszélhetnénk a vonal másik végén, de a Deadspin szerint egy kanadai férfié a szám.

Armstrong magyar idő szerint péntek éjjel egy körül twittelte ki a telefonszámot, amiről az állítja, hogy az övé, és ha felhívja az, akinek címezni akarta, segít neki. A követői azonnal jelezték, hogy biztos véletlen lehet, de a privát számát tette közzé, és ezek után jobb, ha telefont is cserél. Armstrong nem reagált rá, a poszt még mindig olvasható.

A Deadspin fel is hívta a számot, de mivel valószínűleg egyszerre több százan próbálkoztak, csak a hangpostát érte el. A hang alapján biztosra veszik, hogy nem Armstrongé a telefon. Később kiderítették, hogy a kanadai Tyson Ladleré lehet. Az is igazolja ezt a feltételezést, hogy Ladler korábban már ki is twittelte ezt a számot.

Ladler augusztus 31-én kezdte követni Armstrong twitterét, a feltételezések szerint a kerékpáros agyára mehetett, aki bosszúból kiposztolta a telefonszámát. A kanadai nem túl jó természetére utal, hogy korábban is bunkózott, egyik posztjában Tim Tebow megbénulásában reménykedett, és rassziszta twittjében azt írta: Kanada táncparkettjei bevándorlóktól szaglanak.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Év végi utazás

Ajándékozzon utazást, töltse a karácsonyt és a szilvesztert külföldön!