Mindenhol szex lesz az olimpiai faluban

2012.07.19. 16:59
Mi zajlik az olimpiai faluban lámpaoltás után? Az olimpikonok vajon aludni mennek versenyeik előtt? Hope Solo, Ryan Lochte és több sportoló mondta el, mit látott már.
Hope Solo
Hope Solo
Fotó: Drew Hallowell

Az olimpiai faluban 150 000 óvszert fognak szétosztani a 16 000 sportoló között, egy személynek tehát 9-10 gumi jut majd. Hope Solo, az amerikai labdarúgó-válogatott olimpiai arany-, és vb-ezüstérmes kapusa az ESPN-nek mondta el, hogy a versenyek után mi zajlik az olimpiai faluban. Nehogy bárki is azt képzelje, hogy a sportolók többsége lefekszik aludni vagy pihenni tér.  Solo biztos benne, hogy a londoni olimpiai faluban is sok lesz a szexuális együttlét a sportolók között, írta a beastfitnation.com

„Talán csak azért, hogy kiengedd a stresszt. Pekingben is sok szex volt, és ha a történelem megismétlődik, akkor megint sok lesz. Ez egy életre szóló élmény, emlékeket szeretnél magaddal hazavinni. Legyen szó szexuális kalandról, bulizásról vagy a pályán elért sikerekről. Láttam szexelni embereket a szabadban. A fűben, az épületek között, a piszkos földön is”- mondta Solo.

De nem Solo az egyetlen, aki az olimpiának ezt az oldalát is látta. Az amerikai olimpiai bajnok úszó, Ryan Lochte is megerősítette ezt. Lochte szerint a sportolók közel 70%-a szexel. „Néha meg kell tenned, amit tenned kell”- mondta védekezve Lochte, aki Pekingbe még úgy utazott, hogy barátnője volt, de Londonba már szingliként megy.

Solo elmondta azt is, hogy nem kizárólag sportolókról van szó. Beismerte, hogy az aranyérem megnyerése után csapatával nagy ünneplést tartottak. „Valószínűleg nem kellene elmondanom, de találkoztam már egy csomó világsztárral. Vince Vaughn bulizott velünk, Steve Byrne humorista is.”

Breaux Greer, amerikai gerelyhajító korábban beismerte, hogy minden nap három nővel volt szexuális kapcsolata a 2000-es olimpián. Greer elmondta, hogy ez volt az egyetlen módja annak, hogy levezesse a feszültséget és a versenyre nyugodt legyen. A három között volt rúdugró, gátfutó és egy nyaralását töltő nő is, írta a Daily Mail.

Breaux Greer
Breaux Greer
Fotó: Andy Lyons

A magyar származású amerikai sportlövőnek, Josh Lakatosnak is szép emlékei vannak a 2000-es, Sidney-ben rendezett játékokról. Hírem ment, valóságos bordélyházat működtettem a szobámban. Még soha életemben ilyen kicsapongásban nem volt részem”- írta az El Mundo.

„Ez más, mint egy bárban ismerkedni, hiszen nem nehéz beszélgetést kezdeményezni, mert van bennetek valami közös. Csak megkérdezed, mit sportol és már el is kezdtetek beszélgetni”- mondja Solo.

Az amerikai edzők természetesen nem támogatják az éjszakai kimaradásokat, ezért próbálták korlátozni sportolóikat. Bevezették a takarodót este 11 órára, tilos az alkoholfogyasztás, és a  szobák látogatása, ahol ellenkező neműek laknak. „Ez mind nem számít. A sportolók kilométereket sétáltak, mindig settenkedtek valahol”- mondta Amanda Beard, kétszeres olimpiai bajnok amerikai úszó.

Úgy tűnik, hogy az igazi olimpiai játékok nem a tévében lesznek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport