Még hat magyar versenyben a Hungária Kupán

2013.02.17. 13:48

Hat magyar cselgáncsozó van még versenyben a budapesti Körcsarnokban zajló 50. Hungária Kupa vasárnapi zárónapján. A második versenynapon négy súlycsoportban versenyeznek: , 81, 90, 100 és +100 kilogramm, a hazai versenyzők minden kategóriában a maximális négy fővel képviseltetik magukat, így vasárnap 16 magyar lépett tatamira.

A 81 kg-osok kezdtek a legjobban: Köller Milán, a múlt héten a párizsi Grand Slam-viadalon ötödik Csoknyai László, Nagysolymosi Sándor és Krizsán Szabolcs egyaránt megnyerte első mérkőzését.

A 90 kg-ban már kevesebb öröm jutott a hazai szurkolóknak, miután Fogasy Gergő, Ohát Zalán, Tóth Krisztián és Vér Gábor is hamar búcsúzott.

A 100 kg-osoknál Cirjenics Miklós és Breitenbach Paul kikapott, Kaszás András és Farkas Bálint viszont két-két sikerrel már a legjobb nyolc között van.

A legnehezebbek kategóriájában a világbajnoki ezüstérmes Bor Barna betegség miatt nem vállalta a megméretést, Gombár Szabolcs, Urbán Gergő és Petró Józsa Ákos pedig egy-egy vereséggel zárt. A jubileumi Hungária Kupán 35 ország 295 dzsúdósa verseng.