Hétköznapi szerelmespár szeretnénk lenni

2013.03.19. 11:45

A bulvársajtó hónapok óta cikkezett a témáról, fotók jelentek meg róluk, hétfői facebookos bejelentésükkel hivatalos lett, hogy Tiger Woods, a világ egyik legjobb golfozója együtt jár Lindsey Vonn olimpiai bajnok alpesi sízővel.

A 37 éves golfozó azt írta, egy ideje már barátságban volt Vonn-nal, az utóbbi hónapokban kapcsolatuk szorosabb lett, így most egy párt alkotnak. „Talán nem árulok el titkot azzal, hogy együtt vagyok Tiger Woodsszal, és nagyon boldog vagyok" - írta a 28 éves síző, aki kapcsolatuk részleteit nem fogja a sajtó elé tárni.

„Ez a legjobb dolog az utóbbi időben, ami velem történt - írta Woods. - Köszönjük, hogy szurkolnak nekünk, és hogy tiszteletben tartják a magánéletünket. Hétköznapi szerelmespár szeretnénk lenni."

A februári, schladmingi világbajnokságon nagyot bukó Vonnt Woods magángépén szállították haza Coloradóba, látták őket együtt a golfozó jachtján is.

Mindketten éltek már házasságban, a szexfüggőséggel is kezelt Woods egy emlékezetes botrány után vált el svéd feleségétől, Elin Nordegrentől. Szponzorai elhagyták, egy ideig nem versenyzett, visszaesett a világranglistán, de visszatért, és újjáépítette a karrierjét, ismét a legjobbak között van.