Ken Block még nem volt ennyire penge

2013.11.12. 14:04

Ken Block, a wannabe raliversenyző a szó szoros értelmében igazi showman, és mivel dollármilliomos, így őrült ötleteit maximálisan meg is tudja valósítani. A Gymkhana sorozata immáron a hatodik videónál jár, és bár a végeredmény rövidebb lett, mint a két korábbi kiadás, az instant akció miatt egy pillanatig sem bánjuk ezt.

A körítés nem olyan lenyűgöző, mint a negyediknél, ahol hollywoodi díszletek között parádézik, és nem olyan menő, mint az ötödik, ahol San Francisco lezárt utcáin égeti le a Fiestáról a gumit, mégis talán ez a legprofibb eddigi alkotása.

A 650 lóerős Fordot ezúttal egy reptéren, külön erre az alkalomra épített akadálypályán kínozza meg hatalmas konténerek, markolók, Lamborghinik és segwayes rendőrök között. A 6,5 perces anyagot mindössze két nap alatt forgatták le (a San Francisco-i 10 percre négy nap kellett), az összhatás viszont magáért beszél.

Ha van videó, ahol különösen indokolt a hang, a teljes képernyő és a HD felbontás, akkor ez az.

Ken Block Gymkhana 6 Ultimate Grid Course HD

A hetedik kiadás is készül már, és bármennyire úgy tűnik, hogy az előző hármat lehetetlen felülmúlni, Ken Block mindig rá tud tenni egy lapáttal.