Soha ne higgy a nézőknek, ha számolnak

2013.11.21. 17:16

Az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokságban a 2. kiemelt Michigan State fogadta a Columbiát, a vendégek arra valószínűleg nem készültek, hogy a közönség csinál majd hülyét belőlük. 

A meccs hajrájában a Columbia támadott, a hazai drukkerek pedig kórusban visszaszámoltak, mennyi ideje maradt még az ellenfélnek a 35 másodperces támadóidőből. A trükk az volt, hogy nem a valós számokat mondták, az óra néhány másodperccel előrébb járt, mint a nézők, így a vendégjátékosokat sikerült összezavarni, és a bírók elvették tőlük a labdát. A következő támadásnál ugyanígy bevették a kamu visszaszámlálást. 

Michigan State Students Force Two Consecutive Shot Clock Violations

A Michigan-szurkolók megpróbálták a fordítottját is, a hangos visszaszámlálással azt igyekeztek elhitetni a columbiásokkal, hogy már nincs idejük, így próbálták siettetni őket.  

A hátralévő két és fél percben a vendégek már nem is szereztek pontot, a Michigan State 63-53-ra nyert. A vereség után a Columbia-edző azt mondta, nem találkozott még ilyen jól szervezett szurkolókkal, sikerült teljesen megszívatniuk csapatát.