Újabb négy évig Kubatov Gábor az FTC elnöke

2014.10.28. 13:27

Kubatov Gábort választották a következő négy évre a Ferencvárosi Torna Club elnökének, erről az egyesület keddi tisztújító közgyűlése után döntöttek titkos szavazáson az elnökségi tagok.

A szavazást megelőzően tartották az FTC kézilabda-csarnokában a klub tisztújító közgyűlését arról, kik legyenek az elnökségi tagok. Összesen 9 jelöltre (Kubatov Gábor, dr. Kocsis Máté, dr. Bácskai János, dr. Springer Miklós, Kovács Miklós, Kökény Beatrix, Nyíri Zoltán, Rieb György és Sike András) lehetett szavazni, valamennyi elnökségi tag-jelölt megkapta a megválasztásához szükséges mennyiségű voksot.

Az elnökség névsora a szavazás után így alakult: dr. Springer Miklós és Kubatov Gábor (a a klub alapítójának unokája, valamint a klub elnöke kapta a legtöbb szavazatot), dr. Kocsis Máté, Sike András, Kökény Bea, dr. Bácskai János, Nyíri Zoltán, Kovács Miklós és Rieb György. A délelőtti közgyűlés után a már újonnan megválasztott elnökségi tagok titkos szavazással választották meg újabb négy évre Kubatov Gábort a Ferencvárosi Torna Club elnökének, dr. Kocsis Mátét az FTC alelnökének és Nyíri Zoltánt az FTC operatív igazgatójának.