NFL: Brady és Manning halomban gyártják a pontokat

2014.11.02. 15:19

19.00 Cincinnati Bengals-Jacksonville Jaguars

H: 1,13 V: 4,45

19.00 Dallas Cowboys-Arizona Cardinals

H: 1,85 V: 1,75

22.25 New England Patriots-Denver Broncos

H: 2,15 V: 1,55

Bár NFL-meccsre, meg egyébként amerikai futballra is csak az tesz, akinek elment az esze, mi mégis megpróbálunk a gyér vasárnapi sportfelhozatalból kihozni valami pozitívat.

A Dallas Cowboys támadójátéka idén nagyon jól teljesít, ennek részben a támadó fal, részben a futo DeMarco Murray, illetve a belőlük hasznot húzó irányító, Tony Romo az oka. Romo viszont hátsérülése miatt nem játszhat otthon az Arizona Cardinals ellen, így máris a vendégek lettek az esélyesebbek a bukiknál. 1,75-szörös pénzt ér Cardinals-siker, de ez a szorzó egy kicsit még feljebb is kúszhat a kezdésig, hiszen sokan rárabolhatnak a sérülés friss bejelentése után.

A Jacksonville Jaguarsnek idén még csak egy győzelme van, és vélhetően nem a Cincinnati Bengals ellen javítanak majd ezen a mutatón, főleg, hogy idegenben lesznek majd. A hendikepet jelenleg 10,5 pontra teszik a Bengals javára, amit a Jax eddigi nyolc mérkőzéséből ötön nem tudott volna hozni. Vélhetően a Cincinnati nem ad majd bele mindent a mérkőzésbe, hiszen a következő héten a csoportjukban játszó Cleveland Brownsra spórolnak, de így is simán vinniük kell 30-nál több pontot idegenben annak a csapatnak, ami idén csak egyszer tudott 20 pont fölé menni. Ha bejön a tipp, 1,9-szeres pénzt jelenthet.

Az NFL két szupersztár QB-ja, Tom Brady és Peyton Manning vasárnap már 16. alkalommal találkozik egymással. A New England Patriots és a Denver Broncos összecsapása lesz a forduló rangadója, főleg azok után, hogy a gyenge szezonkezdet után alaposan belehúzott a Patriots is. Manning sorra dönti a rekordokat idén is, míg a jelek szerint Brady mostanra szokott össze az új támadófallal.

A végeredmény megjósolhatatlan kettejük között, viszont az eddigi 15 mérkőzésből 10-en több pont esett, mint 54,5, ráadásul a hat alkalomból, amikor ezzel nem nyertünk volna ezzel a tippel, a rájátszásban volt, vagyis az alapszakaszban mindig talicskával termelik a pontokat. Ha most is lesz legalább 55 pont a két csapattól, az 1,85-szörös pénzt jelenthet.