Manning dühös, retteghet az Oakland

2014.11.09. 11:49

19.00 New Orleans Saints-San Francisco 49ers

H: 1,35 V: 2,65

19.00 New York Jets-Pittsburgh Steelers

H: 2,35 V: 1,45

22.05 Oakland Raiders-Denver Broncos

H: 4,85 V: 1,12

Peyton Manning és a Denver Broncos csúnya verést kapott múlt héten a New England Patriotstól. Biztosra vehetjük, hogy emiatt rettenetesen dühös, és jobbkor nem is lehetne az, ugyanis az idei szezon utolsó nyeretlen csapata, az Oakland Raiders jön nekik soron.

A tippmixprón jelenleg 6,5 ponton van a hendikep, ha ekkora, vagyis egy TD-s különbséggel nyer a Denver, akkor 1,85-szörös szorzót adnak rá, de érdemes elgondolkodni akár a 9,5-es különbségen is, amire 2,25-öt fizetnek.

A Raiders idei nyolc vereségéből ugyan csak a fele, négy volt legalább 10 pontos, itt jön be Manning és az ő dühe. A Broncos ugyan már kétszer is kikapott idén, amikor viszont nyert, csak két meccsen, az első kettőn nem nyertek legalább 10 pontos különbséggel, megéri tehát rájuk tenni.

Nagyjából hasonló elgondolás miatt érdemes a Pittsburgh Steelersre fogadni. Nyilván Ben Roethlisberger nem fogja tartani sokáig a meccsenkénti hat passzolt TD-s tempóját, de a Jets passz elleni védelmében ne nagyon bízzunk - idén eddig 24 passzolt TD-t engedtek, ami hattal több, mint a második leggyengébb védelemé, ráadásul eddig csak egy interceptionjük van, ami siralmas, és ezen a hatodik legjobb helyet jelentő 25 sack sem sokat segít. A Steelers -3,5-es hendikeppel 1,8-at ér, míg egy touchdownnyi különbségnél már 2,1-et, érdemes ezen is elgondolkodni.

Sean Payton irányítása alatt a legutóbbi 19 hazai meccsén nem kapott ki a New Orleans Saints (2012-ben eltiltása miatt nem Payton volt a vezetőedző), most pedig egy hárommeccses hazai szériába kezdenek. Ezalatt végig lehet rájuk tenni, senkit ne riasszon el, hogy 4-4-gyel kezdett a Saints.

Most felemelkedőben vannak, amit csak tovább dob a hazai sorozat, és az, hogy a 49ers múlt héten 8 sacket engedett a Ramsnek, míg a Saints idei 17 sackjéből 12 a legutóbbi négy meccsen jött, vagyis kezdenek magukra találni.

A New Orleans idei három hazai győzelméből kettős simán megvolt az 5,5 pontos különbség, erre 1,8-szoros pénzt kapnánk, ha most is így folytatnák a szereplést.