Dárdai fogadótippeket is adott

2014.11.14. 09:22

Magyarország-Finnország, labdarúgó Európa-bajnoki selejtező, 20.45

H: 2,2 D: 3,1 V: 3,3

Dárdai Pál hét pontot célzott meg, amikor Pintér Attila szövetségi kapitány menesztése után elvállalta a kapitányságot. Ebből négy már megvan, hármat pénteken este kellene összehozni.

A szakember nagyjából felvázolta, milyen mérkőzésre számít, és ha a szavait továbbgondolva – türelmesen, megfontoltan kell játszani – jól kódolunk és fogadunk: a következőkre juthatunk.

Nagyon leegyszerűsítve: nem lesz gól az első félidőben, és valahogy egy góllal nyer a magyar válogatott. Előbbivel 2,25-szörös a nyeremény, utóbbinál 4,25-ös a szorzó.

Ha egygólos meccs lesz: 3,55-szörös pénzt lehet kaszálni. Ha ezt az egy gólt a magyar csapat szerzi, hatszoros pénzzel kalkulálhatunk.

Ha maximum egy gól esik, akkor 2,5-es az odds. Természetesen azért kevesebb ilyen esetben a szám, mert a 0-0-val is nyerhetünk.

Ha persze nem így alakul a forgatókönyv, és lesz egy korai magyar gól, vagyis legalább egy gól lesz a félidőben, csak másfélszeres pénzt jelent.

Érdemes visszanézni, milyen szorzók voltak a két legutóbbi meccsünkön. Idén februárban a mostaniakkal szinte hajszálra megegyezőek. Akkor egyébként a a finnek fordítottak, és 2-1-re nyertek Győrben. Amikor három éve 0-0 lett, akkor 1,85-öt ért a magyar siker.