Messi vs CR7, vagyis 6 aranylabda a pályán

2014.11.18. 12:23
  • Ausztria-Brazília, 19.00; H: 7,8 D: 4,4 V: 1,38
  • Magyarország-Oroszország, 20.30; H: 3,5 D: 3,25 V: 2,05
  • Portugália-Argentína, 20.45; H: 3,95 D: 3,4 V: 1,88
  • Spanyolország-Németország, 20.45; H: 2,15 D: 3,3 V: 3,2

Négy barátságos labdarúgó meccsre érdemes felhívni a figyelmet, haladjunk időrendi sorrendben.

Az osztrákok veretlenül vezetik a Európa-bajnoki selejtező csoportjukat, a bayernes Alaba nélkül is megverték az oroszokat a hétvégén, a brazilok ellen nyilván nem esélyesek, de igen könnyen elképzelhető, hogy sokgólos meccs lesz.

A brazilok jól elverték a japánokat októberben (4-2), majd a törökök ellen sem álltak meg négy gólig a múlt héten(4-0). Az osztrákokkal nem lesz ilyen könnyű dolguk, négyet nem vágnak be nekik, de simán megeshet, hogy négy gól lesz összesen, ami 2,45-szörös pénzt hoz.

A magyar-oroszon is inkább a bátor játék kerülhet előtérbe, mint a védekezés, érdemes megfontolni, hogy lesz három gól és máris több mint dupla pénz a nyeremény. Ha nem ez a forgatókönyv, és egy kedvetlen és eseménytelen meccset láthatunk – esetleg nem bíznak már a játékosok Capellóban – egy újabb magyar 1-0 8,25-szörös pénzt ér.

A portugál-argentinon az előző hat Aranylabda tulajdonosa lesz a pályán, vagyis Cristiano Ronaldo és Lionel Messi, ők sem rugdosódni fognak, hanem focizni.

A spanyol-német is ugyanebben az időben kezdődik, Neuer nem lesz a németeknél, ami előre jelzi, hogy gólt kapnak a németek. A két legutóbbi világbajnok játszik, már csak emiatt is izgalmas meccs lesz, amelyikből az is kiderül, hogyan áll del Bosque a csapatépítéssel, és a németeknek is van bőven alig 20 éves, igen tehetséges játékosuk.

Aki bízik továbbra is a németek erejében, és győzelmében, több mint háromszoros pénzt nyerhet. Aki a spanyolokban hisz, és úgy, hogy mindkét félidőt megnyerik, 7,5-szeres hozammal kalkulálhat. Ha valaki úgy gondolja, hogy legalább meccsen nyernek a spanyolok, máris 3,45-ös oddszal fogadhat.