Sztriptízt mutatott be a korcsolyázó

2014.02.10. 10:36

Millióknak szerzett örömet, mondta Vlagyimir Putyin a gyorskorcsolyázó Olga Grafnak. Igaz, az orosz elnök nem arra gondolt, ami miatt most mindenki Grafról beszél. A 3000 méteren bronzérmet szerző orosz sportoló a futama végén kicipzározta mezét. Csak éppen arról feledkezett meg, hogy alsóruhát nem viselt.

Graf 4.03.47-et futott a 3000 méteren, majd az oxigénadósság közben elégedetten mosolygott, miközben ösztönösen kicipzározta mezét, ami alatt nem viselt semmit. Néhány pillanat eltelt, mire észbe kapott, és ijedten húzta össze magán a cipzárt.

Olga Graf kicipzárota magát

„Teljesen megfeledkeztem róla. Nagyon jó a mezünk, de ugyanakkor nagyon szűk is. Ezért akarsz egyből lélegzethez jutni, és levenni a mezt. Aztán egyből eszembe jutott, az erről készült videó a Youtube-ra is felkerül, de nem gondoltam, hogy ilyen rossz lesz" – nyilatkozta később Graf.

Putyin azonban erről a malőrről nem emlékezett meg, mikor gratulált a korcsolyázónak. „Felejthetetlen pillanatokat adtál nekünk a sikereddel, és szurkolók millióinak szereztél örömöt, hogy megszerezted a csapatunk első érmét" – állt az elnöki közleményben.

Graf nem számított esélyesnek, bronza mindenkit meglepett. Még három számban indul: 1500-on, 5000 méteren és csapatversenyben.