Király elégedett, Dzsudzsák nem

2015.09.05. 00:56

A magyar futballválogatott 0-0-át játszott Romániával. A meccs után a kapus, Király Gábor azt mondta, „értékes egy pontot szereztünk. Munkában kitetettek magukért a srácok, ugyanakkor természetesen a játékban van még hova fejlődni, s jó lenne kihasználni az adódó helyzeteket."

Tőzsér Dániel, a Queens Park Rangers középpályásra kiemelte, sajnálja, hogy sárga lapja miatt ki kell hagynia hétfőn a Belfastban sorra kerülő összecsapást, azonban Gera Zoltán visszatérhet eltiltásából, ami lökést adhat a csapatnak. Megjegyezte, úgy érzi, kicsit "rosszkor jött a válogatottnak" ez a mérkőzés, s ha egy hónappal később találkoznának a románokkal, talán más lenne az eredmény. Tőzsér szerint a támadó játékban nem voltak képesek minőségi megoldásokra, ami véleménye szerint a csapat viszonylag gyengébb erőnlétének tudható be.

Guzmics Richárd azt mondta, „nagy lehetőségként fogtam fel, nagyon vártam már erre a pillanatra. Remélem, ezúttal nem okoztam csalódást a drukkereknek, s bízom benne, hogy a most mutatott játékom alapján fognak megítélni" - fogalmazott.

Az első félidőben nagy elánnal futballozó, a második félidőre kissé elfáradó Stieber Zoltán szerint problémát jelentett, hogy Gera Zoltán eltiltása miatt változtatni kellett az összeállításon, Nikolics Nemanjának így többet kellett besegítenie a védekezésbe. (MTI)

Dzsudzsák viszont nem volt elégedett, kevésszer kerültek a magyarok a román kapu közelébe, a védelem mögé, szerinte a románok nem jobbak a magyar válogatottnál, nem voltak elég bátrak, fogalmazott az Nso.hu-nak. Hétfőn Belfastban az észak-írek ellen kell a három pontot megszerezni, vélekedett.