Tiger Woods visszatér, már elég nagyot tud ütni

2017.10.17. 21:47

Tiger Woods már teljesen felépült hátsérüléséből, így egyre közelebb van a visszatéréshez a golfozó, bár augusztusban még arról beszélt, hogy befejezi.

Woods a hétvégén Twitterén osztott meg egy videót, amin egy erős kezdőütést mutat meg.  „Meg tudja tenni azt, amire szüksége van" –mondta a játékosról ügynöke, Mark Steinberg. 

Az ügynök azt is elmondta, hogy az áprilisban hátműtéten átesett golfozó kedvező értékelést kapott az orvosaitól, de nem fog sietni, nagyon lassan akar visszatérni. 

A 41 éves Woods legutoljára februárban versenyzett, de akkor is visszalépett a Dubai Desert Classictól. Amikor az elmúlt években játszani tudott, akkor sem volt túl sikeres. 2013-as az utolsó tornagyőzelme, de major tornát még régebben, 2008-ban nyert.

Woods az utóbbi időben amúgy sem eredményeivel, hanem a botrányaival került a címlapokra. Tavasszal gyógyszerekből elkábult állapotban találtak rá a Los Angeles-i rendőrök álló autójában. A golfozót le is tartóztatták, rehabilitáció kezelésbe is beleegyezett.