O'Sullivan tett az eleganciára, tornacipőben snookerezett

2017.10.19. 18:30

Ronnie O'Sullivan egy bokasérülés miatt szenvedve játszik az English Openen. Sérülése miatt megsértette a snooker dresszkódját, de végül a szervezők megengedték neki, hogy tornacipőben játsszon.

sulli

O'Sullivan már az első fordulóban is tornacipőt húzott, mert az nem nyomta annyira a kificamodott és feldagadt bokáját. A rendezők figyelmeztették, hogy viseljen az előírásoknak megfelelő zárt cipőt, különben kizárhatják a versenyből.

Az ötszörös világbajnok a sérült bokájára tekintettel végül külön engedélyt kapott arra, hogy tornacipőben játszhasson, de annyit előírtak neki, hogy a cipője fekete legyen. O'Sullivannek csak kék volt, ezért a Twitter-követőitől kért segítséget és fekete cipőt, amit aztán meg is kapott egy helyi cipőbolttól.

O'Sullivan a bokája ellenére elég koncentráltan játszik, már bejutott az English Open harmadik körébe a kínai Csang Anda legyőzésével.

„Nem hittem volna, hogy képes leszek játszani ma reggel. Nem nagyon tudtam járni sem. De aztán elmentem a Star Academy-re, ütöttem párat, és a Sheffield United fizioterapeutája is megnézte és kezelte a bokámat, be is fáslizta" – idézte a Daily Mail O'Sullivant.