Fülöp, Jakab
6 °C
20 °C

Sport

Blogok

USAracing
A NASCAR úttörő három gráciája
A 60-70-es években a nők számára tiltott területnek számított a NASCAR pitlane, olyannyira, hogy még a kor legnépszerűbb hostess-e, Linda Vaughn is csak a promóciós feladatai ellátásának idején tartózkodhatott ott.
Corner 2 Corner
Győztek a Dirrell-testvérek, de az ifjabb Anthony lopta el a showt
A kisebbik testvér Anthony mindössze fél menet alatt letudta aktuális ellenfelét, míg bátyja Andre a padlóról felkelve tudott csak pontozásos győzelmet aratni.
Braking News F1
F1 - SZOCSI, IDŐMÉRŐ: ROSBERGÉ A POLE, HAMILTON KÍNAI MUMUSA VISSZATÉRT!
A Mercedes német pilótája, Nico Rosberg fölényesen szerezte meg a pole pozíciót az Orosz Nagydíj időmérő edzését, az éllovas holnap 24.
9 Nyíl
Oroszországból, szeretettel – Anasztaszija Dobromiszlova
Ezúttal szakítva a hagyományokkal, sorozatunk következő részeiben azokat a hölgyeket szeretnénk bemutatni, akik olyan eredményeket értek el a darts világában, amelyek hallatán a férfiversenyzők is elégedetten csettintenének.
Futballsznob
Válasszunk Fradi-sast!
Kubatovista szkennelős? Kitiltott? Beszívott? Vagy a dossziés? A Fradi-csirke megy a levesbe, de hogy a gyerekek mégse legyenek annyira szomorúak, Gabi bácsi remek taktikai érzékkel felkérte őket az új kabalamadár megtervezésére.
Tommy autosport
Hayden Paddon nyerte az Argentín WRC futamot
Múlt hétvégén, április 21-24. között volt az idei rally VB negyedik fordulója az Argentin rally. A verseny három (csütörtöki prológgal együtt négy) napja során 18 db gyorsasági ...
Labdabiztos
Megy a gőzös .. Bohócliga záróforduló beharangozó
Tavasz, április, kikelet. Rügyfakadás, madárfütty, kizöldellés. Lemosó-permetezés, kertásás ,palántázás. Bajnoki hajrá, MK döntő, EB felkészülés. Érettségi,konzultáció, Newton-Leib...
Katarzis nélkül
Kétszer hét
Kettős érzéseim vannak. Hirtelen nem is tudom, hogy hol kezdjem, annyi minden kavarog a fejemben a vasárnapi túra kapcsán. Persze leginkább azért, mert, ahogy egyre több mindent lá...
A Futballkutató
Albioni história
142 évvel ezelőtt, amikor hazánkban még csak hallomás szintjén sem ismerték a futballt, megalapították Anglia egyik legidősebb amatőr klubját, a Darlaston FC-t.
Vitorlás tudattágítás
Kilenc nap a tengeren
Kellemes zene, gyönyörű képek, romantika.
Szabadrúgás
Csank sétál a Sajó-parton
Érti ezt valaki? A Zalaegerszeg kirúgta Csank Jánost, s most mehet -ahogy ő fogalmazta - újra felfedezni Ózdot, Egert.

Mindeközben Sport