Anna, Anikó
19 °C
31 °C

Sport

Blogok

USAracing
Bíróság elé citálják az IndyCar újoncot
Közel félmillió dollárt követel egykori versenyzőjétől a Schmidt Peterson Motorsports. [...] Bővebben!
Braking News F1
INDYCAR - KANYART NEVEZNEK EL JUSTIN WILSONRÓL
Hatalmas tisztelet jár az angliai Norfolkban elhelyezkedő Snettertoni pályának, hiszen az eddig Montreal névre hallgató visszafordító kanyart most a tavaly tragikus körülmények között elhunyt Justin Wilsonra nevezik át.
Corner 2 Corner
Amir Khan kiállna Conor McGregorral
Őrült elképzelésekből jelenleg nincs hiány a piacon! Khant tényleg ennyire fűti a bizonyítási vágy, vagy csak egy bohóc? Timothy Bradley szerint az utóbbi. [...] Bővebben!
9 Nyíl
Van Gerwen biztosan első, Taylor a 4. a világranglistán
Időről időre frissül a PDC világranglistája, legutóbb július 24-én frissítette a világszervezet.
Labdabiztos
2. forduló, 1. edzőcsere
A magyar foci úgy felgyorsult, hogy máshol még el sem kezdték a bajnokságot, nálunk viszont 3 csapat már a teljes nemzetközi szereplését letudta, és egy csapat már új edzővel készülhet.
Katarzis nélkül
Napra várva 18 TT
Mindenképp üdítő (már számomra), hogy a popkultúra is betette a lábát a teljesítménytúrák világába, még, ha csak névadóként is.
Totaldamage
Elindult a totaldamage.hu
Ez azt is jelenti, hogy a totaldamage.blog.hu-nak vége.  [...] Bővebben!
Vitorlás tudattágítás
Vitorlakészlet a Vendée Globe-ra
Egyszerre csak kettőt (na, legfeljebb hármat) látunk egyszerre felhúzva a hajókra, attól még tény: egy, a világ legkeményebb szóló vitorlás versenyén induló IMOCA60-ason kilenc vitorlából választhat a szkipper, attól függően, hogy éppen melyik kombinációt tartja a leginkább megfelelőnek az adott körülmények között.
Szabadrúgás
Kifütyültük a Fradit
Aki tévén nézte, az valószínűleg nem is értette, miért ütötte ki a Ferencvárost az albán bajnokság második helyezettje a Bajnokok Ligájából.

Mindeközben Sport