Nincs vágástrükk, tényleg mindent eltalál

2011.02.24. 18:06

Tojáslabdával is lehet célbalőni, a legjobbak nagy távolságból, álló és mozgó célpontokat is magabiztosan eltalának. Már Johnny McEntee is hihetetlen dolgokat mutatott be, de Alex Tanney, a Mommoth College quaterbackje rajta is túltesz.Tanney célzótudását bemutató videóját bevallottan McEntee inspirálta, néhány trükk egy az egyben visszaköszön.

Tanney 50 yardról (kb. 45 méter) eltalája a futballkapu póznáját és keresztlécét. Hordókba és kosárgyűrűbe talál be úgy, hogy nem is látja a célt. Emeletnyi lelátót is átdob úgy, hogy a túloldalán telibekapja a hordót. McEntee-hez hasonlóan társai fejéről, kezéből is kilő labdákat, sőt, bicikliző haverjait is levadássza.


Tanney nem állította, hogy minden dobása hibátlan volt, azt azonban kijelentette, semmilyen vágási trükköt nem alkamaztak, a hihetetlen dobásokat több mint egy hétig forgatták egy százdolláros kamerával. "Legtöbbször öt-hat dobásból találtam, egy volt, amit többől, de azt nem árulhatom el, mennyiből."

McEntee-vel szemben Tanney a pályán is bizonyíthatta képességeit. A főiskolai bajnokság (NCAA) harmadik divíziójában játszó Mommoth-ban ő tartja a passzolási rekordokat, bár a 2010-es szezont egy vállsérülés miatt szinte teljesen kihagyta.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.