Ezt már nem magyarázza ki a gyilkos NFL-es

2013.07.26. 20:04

Elkezdődött a gyilkossággal vádolt NFL-es, Aaron Hernandez meghallgatása a Massachusetts állambeli Attleboro bíróságán, miközben újabb dokumentumokat hoztak nyilvánosságra az ügyben.

A bíróság által kiadott száznégy oldalas irat több fényképet is tartalmaz, melyeken az amerikaifutballista egy fegyvert, a vád szerint a gyilkos fegyvert tartja a kezében a gyilkosság éjszakáján.

A felvételt háza biztonsági rendszere készítette, Hernandez a bűntény éjszakáján megpróbálta megsemmisíteni ezeket a felvételeket mobiltelefonjával együtt, de nem járt sikerrel, a rendőrség utólag kinyert több képet is a rendszerből.

A New England Patriots korábbi játékosa a hatóságok szerint június közepén gyilkolta meg a huszonhét éves Odin Lloydot, több fegyverlövéssel végezhetett vele. Állítólag azért kellett meghalnia, mert az tudott róla, hogy Hernandez benne volt egy tavalyi kettős gyilkosságban is.

A gyilkosság éjszakáján vele volt két barátja is, valószínűleg az egyikük vallott a huszonhárom éves sportolóra, akivel már korábban is voltak bajok. Tizenévesen megvert egy biztonsági embert egy étteremben, később lövöldözés miatt kérdezték ki, és állítólag drogteszten is megbukott egyetemi játékosként.

Az ügy előzményeiről itt olvashat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport