Pankrációban ilyenkor őrülnek meg a nézők

2013.09.16. 14:05

Az Atlanta Falcons játékosa az NFL-idény eddigi leglátványosabb szerelését mutatta be a St. Louis Rams elleni vasárnap esti mérkőzés második negyedében.

A Falcons már 21-3-ra vezetett, amikor a Rams irányítója egy rövid passzal Mike McNeillt hozta játékba, aki rohanni kezdett a labdával, ám hamar szembe találta magát a hazaiak védőjével,  William Moore-ral. Moore útját állta a százkilós tight endnek, felkapta a vállára, aztán kíméletlenül földhöz vágta, a mozdulat még a pankrációban is megállta volna a helyét.

William Moore's WWE style tackle

A meccset az Atlanta Falcons nyerte meg 31-24-e.

A Seattle Seahawkst sokan a következő Super Bowl egyik nagy esélyének mondják, vasárnap este meg is mutatták, hogy miért, a tavaly nagydöntős San Francisco 49erst radírozták le a pályáról 29-3-re. A Seahawksnál nagyot játszott a futó Marshawn Lynch, aki két touchdownnal zárta a meccset. A másik oldalon a 49ers robbanékony irányítójának, Colin Kaepernicknek nem ment a játék, háromszor is eladta a labdát, célpontjait se nagyon találta.

Ismét egymás ellen játszottak a Manning testvérek, Eli Manning a New York Giants, bátyja, Peyton Manning a Denver Broncos irányítójaként lépett pályára. Az alapszakasz meccseken már harmadjára nyert az idősebb Manning, most 41-23-ra verték a két éve Supe Bowl-győztes Giantset.

A Denver-irányító a meccs után azt mondta, jó, hogy letudták a meccset, viszont hiába nyertek, nem tud úgy örülni a győzelemnek, mint más csapatok ellen, a Manning-család legalább így is boldog. Apjuk, Archie Manning szintén NFL-es irányító volt, tizenhárom évet húzott le a ligában.

NFL, 2. forduló

New England Patriots–New York Jets 13–10
Kansas City Chiefs–Dallas Cowboys 17–16
Atlanta Falcons–St. Louis Rams 31–24
Buffalo Bills–Carolina Panthers 24–23
Green Bay Packers–Washington Redskins 38–20
Indianapolis Colts–Miami Dolphins 20–24
Chicago Bears–Minnesota Vikings 31–30
Baltimore Ravens–Cleveland Browns 14–6
Houston Texans–Tennessee Titans 30–24  
Philadelphia Eagles–San Diego Chargers 30–33
Arizona Cardinals–Detroit Lions 25–21
New York Giants–Denver Broncos 23–41
Tampa Bay Buccaneers–New Orleans Saints 14–16
Oakland Raiders–Jacksonville Jaguars 19–9
Seattle Seahawks–San Francisco 49ers 29–3