Felöklelték az NFL-es magyart

2013.09.23. 10:23

Nagyot kapott a Pittsburgh Steelersben Meskó Zoltán egy rúgás után a Chicago Bears-védőtől. Égett a 49ers és a New York Giants az NFL-ben.

A magyar származású Meskó szeptember elején igazolt az NFL legsikeresebb klubjához, a Pittsburgh Steelershez, ám a szezont pocsékul kezdte a hatszoros Super Bowl-győztes, két vereség után a Chicago Bears ellen sem ment nekik a játék. Többször elvesztették a labdát, a támadórész rengeteget hibázott.

A második negyed végén már 23-2-ra vezetett a Chicago, amikor Meskó puntolni készült, el is rúgta a labdát, utána viszont nagyot kapott, a vendégek safetyjétől. Anthony Walters taglózta le szabálytalanul, járt is a büntetés a Bearsnek.

Meskót lerohanták

A Steelers később ugyan visszajött, négypontosra faragták le a hátrányukat, de az újabb labdavesztés a meccsbe került, a Chicago 40-23-ra nyert.

Meskóék legközelebb a londoni Wembleyben játszanak, a szintén nyeretlen Minnesota Vikings lesz az ellenfelük.

Váratlanul nagy verést kapott a legutóbb Super Bowl-résztvevő San Francisco 49ers, amely Jim Harbuagh edzősége óta első nagyobb krízisét éli át. A múlt héten a Seattle Seahawks gyalulta le őket 29-3-ra, most az Indianapolis Coltstól kaptak ki 27-7-re.

Colin Kaepernicknek továbbra sem megy a játék, a védelem egyik legjobbját, Aldon Smithet pedig jó időre elvesztették, a játékos múlt heti balhéja után önként vonult be elvonókúrára. A linebackernek részegen autóbalesete volt, autójában marihuanát is talátlak. San Franciscó-i lapok szerint a futójátékos Frank Gore összebalhézott Harbaugh edzővel, mert a második félidőben alig kapott labdát, úgyhogy lesz mit helyretenni a szezon előtt Super Bowl-esélyesnek tartott 49ersnél.

Tovább zuhant a New York Giants, most a Carolina Panthers ütötte ki őket 38-0-ra, Eli Manning újabb két interceptiont dobott, a csapat pedig három vereséggel áll.

NFL, 3. forduló

Dallas Cowboys–St. Louis Rams 31–7
Tennessee Titans–San Diego Chargers 20–17 
Washington Redskins–Detroit Lions 20–27 
Cincinnati Bengals–Green Bay Packers 34–30 
New England Patriots–Tampa Bay Buccaneers 23–3 
New Orleans Saints–Arizona Cardinals 31–7 
Minnesota Vikings–Cleveland Browns 27–31 
Carolina Panthers–New York Giants 38–0 
Baltimore Ravens–Houston Texans 30–9 
Miami Dolphins–Atlanta Falcons 27–23 2
Seattle Seahawks–Jacksonville Jaguars 45–17
New York Jets–Buffalo Bills 27–20
San Francisco 49ers–Indianapolis Colts 7–27