Száz kilókkal a hátán is touchdownt csinált

2013.11.04. 10:01

A tavalyi szezonban megállíthatatlan Adrian Peterson vasárnap este emlékezetes touchdownt szerzett. A Houston Texans edzője a pályán esett össze, kórházba vitték. 

Peterson és a Minnesota Vikings a Dallas Cowboys otthonában játszott, amikor az utolsó negyedben néhány centit kellett megtenniük, hogy támadhassanak tovább a győzelemért. 

Az akciónál a sztárfutó kezébe került a labda, elrohant a hazaiak védőfala mellett, az ötyardosnál viszont fennakadt, két Dallas-védő a levegőbe is felemelte, mielőtt azonban földhöz vágták volna, jött Peterson csapattársa, aki felkapta a futót. Peterson ismét erőre kapott, hárman is megpróbáltak levinni, így is ki tudta csikarni a touchdownt, beesett az endzone-ba a labdával. 

Adrian Peterson scores one of the most beastly touchdowns of the season

A Vikings ezzel átvette a vezetést, ám a meccset nem tudták megnyerni, a Cowboys fél perccel a vége előtt fordított és nyert 27-23-ra, a Minnesotának ez volt a hetedik veresége a szezonban. 

Nagy volt az ijedtség a Houston Texans–Indianapolis Colts szünetében, a houstoniak vezetőedzője, Gary Kubiak ugyanis összeesett a pályán, miközben az öltözőbe sétált. 

Gary Kubiak collapses on Reliant Stadium turf before halftime‬ VIDEO IS HERE

Az ötvenkét éves tréner eszméleténél volt, beszélni is tudott, de mentővel szállították kórházba. Az állapota azóta stabil, várhatóan napokon belül visszatér a munkába. Az idén szenvedő Texans 27-24-re kapott ki. 

A nap egyik meglepetése volt a remekül védekező New York Jets győzelme a New Orleans Saints ellen. Rex Ryan csapata 27-20-ra nyert, a meccs legviccesebb elkapása pedig a saintses Robert Meachemé volt, a játékosnak célzott labdába szinte mindenki hozzáért a közelében, mielőtt a sisakjáról a kezei közé hulott. 

Meachum makes incredible catch

Kilencedik mérkőzése után is veretlen maradt a Kansas City Chiefs, ezúttal a Bufallo Billst verték Alex Smithék, akik legközelebb a Denver Broncos ellen játszanak majd. 

Eredmények

Carolina Panthers–Atlanta Falcons 34–10
Houston Texans–Indianapolis Colts 24–27
New York Jets–New Orleans Saints 26–20
Miami Dolphins–Cincinnati Bengals 22–20
Buffalo Bills–Kansas City Chiefs 13–23
Washington Redskins–San Diego Chargers 30–24
Dallas Cowboys–Minnesota Vikings 27–23
St. Louis Rams–Tennessee Titans 21–28
New England Patriots–Pittsburgh Steelers 55–31
Seattle Seahawks–Tampa Bay Buccaneers 27–24
Oakland Raiders–Philadelphia Eagles 20–49
Cleveland Browns–Baltimore Ravens 24–18