Ott volt a kettős gyilkosságnál az NFL-es

2014.01.08. 17:20

A biztonsági kamerák felvételei alapján azonosították a gyilkossággal vádolt Aaron Hernandezt egy másik, 2012-es kettős gyilkosság helyszínén is. 

Eddig ez a legfontosabb bizonyíték, amely a korábbi amerikaifutballistát a Bostonban történt bűntényhez kapcsolja. A felvételen látható, hogy Hernandez az autóját vezetve köröz egy night club környékén, amíg meg nem jelennek a későbbi áldozatok. A baráti társaság, akikkel az amerikaifutballista társasága összetűzésbe került a klubban, autóba szállt és elhajtott.

Nem sokkal később egy kereszteződésnél melléjük állt egy autó, ahonnan golyózáport zúdítottak rájuk, ketten meghaltak a helyszínen. A Hernandez által vezetett autót később a sportoló nagybátyjának garázsában találták meg a rendőrök. 

A kettős gyilkosságnál használt fegyver is előkerült egy bristoli nő autójának csomagtartójából, a nő azt mondta, amerikaifutballisták használták korábban a járművet. A kettős gyilkosság miatt eddig senki ellen nem emeltek vádat. 

A korábbi New England Patriots-játékos Aaron Hernandez nyár óta őrizetben van, őt gyanúsítják ismerőse, Odin Lloyd meggyilkolásával, akinek holttestét nem messze a futballista házától találták meg. Hernandez megpróbálta megsemmisíteni otthonának biztonsági felvételeit még a gyilkosság éjszakáján, de nem járt sikerrel, a rendőrök olyan felvételeket találtak, melyeken a játékos fegyverrel a kezében látható. 

A két gyilkossági ügy állítólag kapcsolódik egymáshoz, Odin Lloyd tudhatott arról, hogy Hernandeznek köze van a 2012-es bűntényhez. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport