Őrület volt Seattle-ben a Super Bowl után

2014.02.03. 18:55 Módosítva: 2014.02.03. 18:55

Tomboltak a seattle-iek hétfő hajnalban, miután a helyi NFL-klub, a Seahawks története első bajnoki címét szerezte a Denver Broncos ellen a Super Bowlban. 

A csapat lemosta az esélyesebbnek tartott Denver Broncost a döntőben, a 43-8-as győzelem után érthető volt a hatalmas ünneplés az északnyugati városban, ahol a hírhedt, tizenkettedik emberként emlegetett szurkolótábor többször rekordhangos volt a hazai meccseken a szezonban. 

A város több pontján sokezres tömeg gyúlt össze, előbb csak ünnepeltek, felmásztak a közlekedési lámpákra, de aztán bevadultak, tüzet raktak az utcán összetört bútorokból. A legnagyobb őrület az egyetemek környékén volt, de a rendőrök szerint komolyabb incidens nem történt, igaz pár embert így is őrizetbe kellett venni. 

A városból jelentkezett be élőben FOX hálózat egyik riportere, aki éppen arról számolt be, hogyan tombolnak a Seahawks-drukkerek, amikor egy férfi letolt nadrággal ugrándozott el a kamera előtt. 

Naked Seahawks Fan on Live TV News Blooper!

A város egyik szimbólumának számító Space Needle-ről tűzijátékot lőttek fel az éjjel, itt is összegyűltek a szurkolók, akik a csapatot éltették. Az ünneplésről a városban élő Norbert küldött nekünk videót. 

Bajnok a Seahawks