Tom Brady: Ezt még fel kell dolgoznom

2015.05.08. 08:36

A New England Patriots-irányító Tom Brady először szólalt meg nyilvánosan a labdabotrányos jelentés megjelenése óta, egy nyilvános egyetemi beszélgetésen kérdezték a botrányról. Az NFL jelentése alapján arra lehet következtetni, hogy a 37 éves játékost felelősségre vonhatják. 

Az irányító nem igazán akarta kommentálni a jelentés állításait, azt mondta, nem volt még elég ideje feldolgozni, és nem akar elhamarkodott kijelentéseket tenni. Arról is megkérdezték, hogyan kezeli, hogy ennyien tamadják.

"Nyilván érdekel, mit gondolnak a hozzám közel állók. De úgy gondolom, hogy közszereplőként megtanulja az ember, nem fog mindenki szeretni. Nagyon sok ember van, aki nem szereti Tom Bradyt, de ez rendben van. Ott vannak a csapattársaim, akiket szeretek és támogatnak, és ők is szeretnek és támogatnak. Vannak rajongóim, családom." 

- mondta Brady, és hozzátette, hogy elég sok viszontagságon átesett már karrierje során. Úgy érzi, hogy a Super Bowl-győzelmét nem szennyezték be a történtek, egyáltalán nem gondol így a dologra. Várhatóan a következő napokban nyilatkozik majd részletesebben a jelentésről.

Elég valószínűnek tűnik, hogy Bradyt előveszi majd az NFL, és sokfélét lehetett már hallani arról, hogy milyen súlyos büntetést kaphat. Egyesek szerint legrosszabb esetben is csak néhány meccsről tilthatják el, de a Miami Herald NFL-es forrásokra hivatkozva azt állította, hogy akár egy egész szezonra is elmeszelhetik a Patriots-irányítót, de ennek azért nem sok realitása van.