A legidiótább játék az NFL-ben, amit senki nem akar elveszíteni

2016.01.16. 13:51

Az Arizona Cardinals irányítói hetek óta azzal szórakoztatják az NFL-t, hogy bizarrabbnál bizarrabb szerelésekben futnak ki a meccs előtti bemelegítésre. A fogadás vesztesének különböző szabályokat kell betartania, de az egész inkább a versenyszellemről meg a képességfejlesztésről szól.

A harmadik számú irányító Matt Barkleynak az alapszakasz végén feltűrt pólóban és boxerben kellett melegíteni, cornerback Patrick Petersonnak elfként pózolt, Carson Palmer pedig szoknyában és az öltözőben összerakott bikiniben jelent meg a pályán a születésnapján.

A játék a kezdőirányító Carson Palmer, cseréje Drew Stanton, a harmadik számú Matt Barkley és Patrick Peterson vesznek részt, és az ESPN szerint az egész még 2013-ban indult, amikor Palmer a Cardinalshoz került, de idén kezdték el jelmezekkel feldobni, miután Palmer regisztrált az instagramra, ahol vezette a büntetéseket. Meg nyilván így még kevésbé akarnak majd veszíteni a többiek.

A szabály egyszerű: egy szemetesvödröt raknak ki az endzone valamelyik végébe, és a résztvevőknek be kell találniuk. Ha valaki betalál, akkor öt pontot kap, ha csak a vödröt érinti, akkor egyet, de a szabály nagyjából hetente változik Palmer kedve szerint, mert ez az ő játéka. 

Congrats to @mattbarkley for losing the Qb bucket drill. Your our favorite cowboy. #birdgang

Carson Palmer (@carsonpalmer3) által közzétett fénykép,

Aki veszít, annak a többiek találnak ki valamilyen hülye jelmezt, de az sem mindegy, hogy idegenben vagy hazai pályán játszanak. Ha otthon van a meccs, akkor a vesztesnek a jelmezben kell bemelegítenie, ha pedig idegenbe utaznak, akkor egészen addig kell viselnie, amíg meg nem érkeznek a stadionba. 

Nincs mindenki oda a versenyért, Matt Barkely felesége kicsit berágott, amikor az irányítónak nagyjából egy szál boxerben kellett kiszaladnia, de az ellenfél játékosait, edzőit is gyakran meglepi a mutatvány. A Seattle Seahawks elleni utolsó alapszakasz-meccsen Barkley sisakban, egy feltűrt pulcsiban, egy alsógatyában és magasszárú cipőben melegített, miután vesztett. 

„Elég vicces volt, mert ott voltak a pályán az edzők, és akkor megjelent Barkley abban a botrányos öltözékben, fogalmam sincs, hogy találták ki az egészet. Szóval ott rohangál a pályán, mire a seahawksos Earl Thomas megjegyzi, hogy ezek a srácok betegek, minden héten ezt csinálják, totál elment az eszük” - mondta a Cardinals-edző Bruce Arians egy rádióinterjúban. 

Arians amúgy azt szeretné, hogy minél több játékosa beszálljon a versenybe, egyszer még azon is elgondolkozott, hogy ő is részt vesz benne, de mivel ez egy olyan játék, amit senki nem akar elveszíteni, inkább nem csatlakozott.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!