Egy labdaszedő lopta el a show-t az NFL-meccsen

2016.10.04. 10:24

A Minnesota Vikings megnyerte a New York Giants elleni kedd hajnali mérkőzését, és ezzel négy forduló után is veretlen az NFL-ben, annak ellenére, hogy első számú irányítóját, Teddy Bridgewatert és futósztárjukat, Adrian Petersont is elvesztették sérülés miatt hosszabb időre. 

labdaszedo

A Vikingsnál megint nagyot játszott a védelem, mert szinte teljesen levették a pályáról a sztárelkapó Odell Beckaham Jr.-t, akinek ez volt profi pályafutása leggyengébb meccse 23 yarddal. Az ellenfelek ellen eddig csak ötven pontot csináltak az ellenfelek, ezzel az NFL-ben a második legjobbak ebben a mutatóban. 

Ne maradjon le semmiről!

A vége 23-10-es győzelem lett, és a jövő héten a Texans ellen nem elképzelhetetlen az ötödik győzelem sem, aztán pihenő hét jön nekik. Legutóbb amúgy 2009-ben kezdtek négy győzelemmel.

A kedd hajnali meccsen viszont egy labdaszedő lopta el a show-t, aki a Vikings-irányító Sam Bradford egyik labdáját szedte a pályán szélén, ráadásul olyan könnyedén mutatta be az egykezes elkapást, mintha ez alapkövetelmény lenne a labdaszedőknél. 

Pont az ellenfél sztárja, Odell Beckjam Jr. védjegyévé vált az utóbbi időben az ilyen elkapás, amit egyáltalán nem könnyű ilyen tökéletesen kivitelezni.