1 millió dollárt bukott ezen a mozdulaton

2017.07.15. 18:37

Egy furcsa áruházi promócióban 1 millió dollárt nyerhetett volna a szerencsésen kiválasztott Karen Kuldys, amennyiben a Kanadai Futball Liga (CFL) egyik meccsén, a Toronto Argonauts és a Winnipeg Blue Bombers találkozóján két kirúgásból is touchdownt szereztek volna visszahordásból. A winnipegi nő szó szerint egy karnyújtásra volt az 1 milliós nyereménytől.

vlcsnap-2017-07-15-18h33m30s443

Hogy miért pont ezen a meccsen és miért pont két visszahordott TD kellett volna a győzelemhez, azt nem tudni, de azt igen, hogy Kuldys rögtön a meccs legelején elkezdhetett izgulni, amikor a Winnipeg-játékos Ryan Lankford azonnal 105 yardos touchdownnal kezdett.

A második negyed elején aztán majdnem meg is lett az 1 millió dolláros nyeremény Kuldysnak, akkor Martese Jackson szerzett TD-t 109 yardos sprint után. Csakhogy a bírók szabálytalanságot láttak a pályán a visszahordás során, így érvénytelenítették a touchdownt. Hátulról lökték meg a rúgócsapat egyik játékosát, be lehetett fújni a szabálytalanságot, bár ha nem dobnak zászlót a bírók, akkor se lett volna palotaforradalom Kanadában.

„Rossz döntés volt a bíróktól, teljesen egyértelmű, hogy az touchdown volt. Lehet, hogy fel kéne hívjam a ligát!” – dühöngött a nő férje a meccs után, érthetően persze, hiszen emiatt bukták az 1 millió dollárt. Végül így sem maradtak üres kézzel, a promóciót meghirdető áruházlánc 1 évig elengedő ingyen élelmiszert ígért Kuldyséknak, a CFL pedig VIP-vendégként meghívta őket a bajnoki döntőre.

Ja, és Kuldys az egy visszahordott TD-vel így is nyert egy 25 ezer dolláros házimozi-rendszert, ráadásul 2007-ben a lottón már nyert egyszer 675 ezer dollárt.

Ne maradjon le semmiről!