Az öltözőbe menet rogyott össze az NFL-sztár a kemény ütés után

2017.08.22. 10:05

Kisebb felháborodás lett abból, hogy az NFL egyik legnagyobb sztárja, a New York Giants-elkapó Odell Beckham Jr. egy csúnyának tűnő sérülést szedett össze a Cleveland Browns elleni kedd hajnali előszezonmeccsen. 

Az történt, hogy a második negyed elején Eli Manning irányító megeresztett egy passzt Beckham felé, aki a levegőben kapott egy elég kemény ütést a térdére brownsos Briean Boddy-Calhountól. Az elkapó ezután még feltápászkodott, de aztán dühében eldobta a labdát, aztán a sisakját elhajítva ballagott le a pályáról. 

Az öltözőbe menet már erősen sántikált, ezután összerogyott a folyosón, nem bírt továbbmenni, az orvosi stáb szaladt oda hozzá, hogy mi baja van. Később a Giants annyit közölt, hogy Beckhamnek meghúzódott a bokája, ennél jóval részletesebbet azonban nem tudni. 

A megmozdulás, amivel Boddy-Calhoun a földre vitte a giantsest nem feltétlenül szabálytalan, ahogy arra az ESPN is rámutat , mivel a védtelen játékost ebben a helyzetben le lehet ütközni térdtájékon, ilyen szituációkban a fej és a nyak környéke az, ami védett.  

Ne maradjon le semmiről!

A felháborodás viszont elég komoly volt a jelenlegi és a volt játékosok részéről a közösségi médiában, többen is az előszezon intézményének mentek neki.  A dolphinsos Jarvis Landry például azt írta, hogy pont ezért utálja az egész előszezonos bohóckodást, mert súlyos sérüléseket lehet összeszedni, a már visszavonult Greg Jennings szerint Beckham örülhet, hogy megúszta ennyivel, és jó lenne ha pihentetnék az előszezon hátralevő részében. 

A meccs amúgy nem különösebben volt jó, a Cleveland Browns nyert 10-6-ra a szenvedő New York Giants ellen.