Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C

Erdei első hazai profi győzelme

2001.06.16. 22:30
Erdei Zsolt ötödik profi mérkőzését játszotta, és nyerte meg. Ezúttal az ukrán Gerasenkó próbálta útját állni, sikertelenül. A találkozó elején meglepte Erdeit, de ez volt a négy menet alatt az egyetlen sikerélménye. Madár higgadt öklözéssel adta a tudtára, hogy ki a jobb.
Már Madár találkozója előtt fantasztikus hangulat uralkodott, és ezt még a hangosbemondó sem tudta elrontani, aki bejelentette, hogy a magyar vízilabda-válogatott 7-5-re kikapott a spanyoloktól. Aztán egy perc múlva helyesbített. A hangulatot pedig csak fokozta, amikor Erdei Zsolt a kötelek közé érkezett, a Republic együttes Szállj el kismadár című slágerétől kísérve.

Erdei Zsolt
Ez volt Madár első magyarországi fellépése, amióta a profik táborát erősíti. Ellenfele az ukrán Gerasenkó volt. Nem úgy indult a találkozó, ahogy azt a többezernyi magyar eltervezte. Alig egy perc telt el, amikor az ukrán egy jól eltalált ütéssel padlóra küldte a szellősen védekező amatőr világbajnokunkat. Ám Erdei gyorsan talpra állt, és többször is megsorozta Gerasenkót.

A második menetben nagyon nagy verést kapott Gerasenkó, már az meglepő volt, hogy végig bírta a menetet. A harmadik, három perc - igaz kissé lassúbb iramban - de ugyancsak a magyar öklöző sikerét hozta. A negyedik - záró - negyed ugyanúgy zajlott, mint az előzőek, csak az volt kérdés, hogy végig bírja- e az ukrán fiú. Nos, ez sikerült neki, de a mérkőzést Erdei Zsolt 3-0-ás pontozással nyerte.

Erdei: Én tettem nehézzé a találkozót

Erdei Zsolt a találkozó után az RTL Klub riporterének kérdésére válaszolva elmondta, hogy saját magának tette nehézzé a találkozót azzal, hogy nyíltan kezdett. Aztán az is sok erőt kivett belőle, amíg összeszedte magát. Szokatlan volt számára a kesztyű is, mert edzésen ennél jóval nehezebb kesztyűt használnak. Mint elmondta, nem volt a legfrissebb, tudása 60-70 százalékát adta ki magából. De a lényeg a győzelem. Majd nemes gesztusról téve tanúbizonyságot felajánlotta kesztyűjét, a hátrányos helyzetű gyerekek javára.

A boksz és a szőke nők
Már lezajlott a negyedik menet, a közönség ünnepelt, amikor a menetek számát jelző táblát tartó hölgy tovább erősítette a szőke nős viccek kedvelőinek táborát. Az egyébként roppant csinos szőkeség elindult a ringbe vezető lépcsőn az ötös táblával. Rajta kívül a helyszínen csak 12000-en tudták, hogy a találkozó négy menetből áll.

Grigorjan és Rios meccse nem hozott olyan egysíkú küzdelmet, mint Erdei találkozója. Ám mégis az est egyik legnagyobb ovációja az ő meccsük alatt volt hallható. Ugyanis az első menet alatt érkezett a Kisstadionba a férfi vízilabda-válogatott. Grigorjan végig irányítva, egyszerűen, de okosan bokszolva verte ellenfelét. Végig látszott a nagyobb rutin, és a nagyobb technikai felkészültség. Így Artur "König" Grigorjan 15. alkalommal is megvédte világbajnoki címét.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.