Tyson 14 millió dolláros válása

2003.01.14. 11:18
Jó dolog Mike Tyson ex-feleségének lenni - persze csak ha nem ütötte az asszonyt. Az egykori világbajnok második felesége egész jól, több mint öt évig bírta ki "Iron Mike" mellett. Válásuk után tizennégy millió dollárral gazdagodott, ami Tyson "fellépési gázsijait" ismerve nem vágta a földhöz, a most már független bokszolót.
Nem egészen hatévi házasság után második feleségétől, Monica Turnertől is elvált Mike Tyson, az egykori nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok.

Monica Turner és Mike Tyson
A washingtoni gyermekorvosnak 6.5 millió dollárt és két házat - melyeknek összértéke összesen 8 millió dollár - ítélt meg a bíróság. Közös gyermekeik - az 5 éves Amir és a 6 éves Rayna - is nála maradhatnak. Az anyagiakat illetően persze nem kell különösebben sajnálni az ex-férjet, mert a tavaly júniusi, Lennox Lewis elleni meccse után a küzdő felek 100 millió dolláron osztoztak.

A "furcsa párnak" már a megismerkedése sem volt mindennapi. A pár sajátos módon az idő tájt került kapcsolatba, amikor az ökölvívó az indianai börtönben ült nemi erőszakért, majd szabadulása után 1997 áprilisában léptek frigyre.

A február 22-én Clifford Etienne ellen szorítóba lépő Tyson első házassága Robin Givens filmszínésznővel 1989-ben ért véget.