Salamon
7 °C
13 °C

Erdei semmiről sem tud

2003.04.01. 13:52
Az elmúlt hétvégén a brazil Hilton Santos ellen immáron második alkalommal védte meg kisvilágbajnoki címét Erdei Zsolt. Az Universum magyarja ennek ellenére úgy érzi, sokat kell még fejlődnie.
Néhány napja Erdei Zsolt a brazil Hilton Santos elleni kiütéses győzelemmel védte meg kisvilágbajnoki címét. A magyar bokszoló a negyedik menetben padlóra került, igaz nem egyértelműen ellenfelének ütései miatt (inkább csak megcsúszott). Uyganakkor meccs közben felrepedt az orra, és csak nehezen tudták elállítani a vérzést. A folytatásban azonban ez nem zavarta és a 10. menetben szó szerint kiütötte a ringből riválisát.

"Az orrom már jobban van - igaz még leragasztva - és a gyors javulásban az is szerepet játszik, hogy végre itthon vagyok" - mondta az Indexnek Erdei. Az amatőrként olimpiai bronzérmes ökölvívó nem tudja ugyanakkor hogy mikor bokszol legközelebb címmérkőzésen, de még a soron következő mérkőzéséről sem tudott bővebb felvilágosítást adni,.

"Ettől függetlenül most már jobb a hangulatom, mint az elmúlt hónapokban volt. A sérülésem miatt nagyon feszült voltam, a tehetetlenség lelkileg nagyon megviselt. Komolyabb címről - Európa-bajnoki, esetleg világbajnoki címről - még korai beszélni, hiszen még én sem érzem magamat felkészültnek egy ilyen nagy meccsre.

Erdei szerint nem a boksztudásával van a baj, hiszen vannak jó pillanatai, de úgy érzi testileg és lelkileg is sokat kell még fejlődnie.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!