Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Lewis és Tyson egy időben, egy helyen, de nem egymás ellen

2003.04.02. 13:52
Lennox Lewis és Mike Tyson ugyanazon a napon, ugyanabban a ringben lép fel júniusban. Azonban a Buffalóban rendezendő gálán mégsem egymás ellen mérik össze erejüket a nagyágyúk.
A nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok Lennox Lewis és a legendás Mike Tyson előreláthatólag azonos napon és ugyanabban a ringben vívja következő mérkőzését, mégis biztos, hogy nem egymás ellen küzdenek majd. A gálát június 21-én Buffalóban rendeznék, ám a két öklöző ellenfele egyelőre nem ismert.

Lewis és Tyson tavaly júniusban mérte össze erejét egymással és akkor a brit óriás a nyolcadik menetben kiütötte rovott múltú riválisát. A nagy érdeklődéssel várt visszavágóra azonban még várni kell, miután az amerikai fenegyerek a Clifford Etienne elleni február 22-i "49 mp-es" győzelme után kijelentette: további két felhozó meccsre van szüksége a nagy csata előtt.

A mérkőzésszervezők ezért döntöttek úgy, hogy ha már egymás ellen nem is, legalább egyazon gála keretében látható legyen napjaink talán két leghíresebb öklözője.

A Buffalo Bills amerikaifutball csapat stadionjába tervezett eseményen Lewis Vitalij Klicskóval, Kirk Johnsonnal vagy a helyi Joe Mesivel mérkőzhet, míg Tyson rengeteg ellenfél közül válogathat. Érdekesség, hogy a WBC-bajnok szigetországi bunyós a Tyson elleni meccse óta nem lépett szorítóba.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.