Árpád
-2 °C
9 °C

Erdeiék meglepik Klicskót

2003.07.02. 13:01
Vitalij Klicsko klubja, az Universum vezetése továbbra is bízik a Lewis elleni visszavágóban, sőt Sdunek már az időpontot is megjelölte. Erdeiék egy transzparenssel ajándékozzák meg az ukrán nehézsúlyú klasszist.
Tíz nappal a vesztes világbajnoki döntőn után Vitalij Klicsko arcán már alig látszanak a forradások, de a felesége, Natalie nem tagadja, hogy férjének ehhez egyelőre sminkre is szüksége van. A Lewis elleni meccs után hatvan öltéssel varrták össze sebeit.

Kijevbe akarták vinni a vb-övet

Klicsko pénteken látogat haza hazájába, Ukrajnába, először találkozik szüleivel a Los Angeles-i ütközet óta. "Úgy terveztük, hogy most mutatom meg otthon a díszes világbajnoki övet, ám ez most elmarad" - magyarázta.

Klicsko mindössze egy napot tölt Kijevben, mert utána Hamburgba utazik, és a hétvégén találkozik először csapattársaival. Erdeiék egy transzparenssel fogadják majd: "a szurkolók szerint te vagy a legjobb!" - felirattal. (Erdei egyébként a július 12-i meccsére készül, az olasz Saiani ellen kockára teszi a WBO kisvilágbajnoki övét.)

30 millió dolláros bevételt remélnek a Jones-Lewis meccstől

A visszavágó lehetőségében továbbra is bízik az Universum vezetése - Klicsko Lewis a ringben megígérte a meccset -, Sdunek edző már az időpontot is megnevezte, szerinte decemberben már tökéletes állapotban lesz a minimum három hónapos kihagyásra kényszerülő Klicsko.

Az egyik legismertebb amerikai meccsszervező, Don King szerint a visszavágó összejöhet, de a piacon most egy Jones-Lewis meccsnek van igazán keletje, annál is inkább, mert 30 millió dolláros bevételről beszélnek. (A hatalmas összeg azonban azt is jelentheti, hogy nem sikerül megállapodnia a feleknek.) Don King úgy vélekedett, hogy Lewis egy igazán nagy bokszoló, de Klicsko - évek múltán - még nála is nagyobb lehet.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.