Zelma, Rajmund
-7 °C
-3 °C

Decemberben lehet a Klicsko-Lewis visszavágó

2003.07.03. 12:09
A nehézsúlyú világbajnok, Lennox Lewis készen áll a Klicsko elleni visszavágóra. Legutóbbi meccsükön Klicsko vezetett, amikor a hatodik menet után leléptették.
Várhatóan decemberben rendezik meg a Lennox Lewis-Vitalij Klicsko nehézsúlyú ökölvívó világbajnoki címmérkőzés visszavágóját.

Lewis: készen állok a meccsre

"Egy független orvos vizsgálja meg Klicsko szemét, hogy biztosan bokszolhat-e. Ha igen, a magam részéről készen állok a második meccsre" - mondta a június 21-i, Los Angeles-i csata brit győztese, aki Klicsko elmondása szerint a ringben visszavágót ígért neki, a sajtótájékoztatóan azonban már visszakozott.

Sdunek szerint tökéletesen felkészült lesz Klicsko

A hatodik menet után leléptetett ukrán kihívó - akinek hatvan öltéssel varrták össze a sebeit - sem látja akadályát az újabb találkozónak. "Alaposan átnézték az arcomat, és az orvosok szerint három hónap múlva már megkezdhetem a felkészülést" - fejtegette. A Bild értesülései szerint minimális sminkre van már csak szüksége. Edzője, Fritz Sdunek szerint december elejére már tökéletesen felkészíthető tanítványa.

Az elmúlt négy év legnézettebb meccse volt

A visszavágót várhatóan december 6-án rendezik, ezt az időpontot már lefoglalta a közvetítési jogokat birtokló HBO tévécsatorna. A sportigazgató, Kerry Davis közvetlenül az első meccs után azt mondta, hogy a visszavágóra még nagyobb érdeklődés várható, pedig már a los angelesi összecsapás is az elmúlt négy év legnézettebb nehézsúlyú címmeccse volt (kétszer nagyobb nézettséget ért el, mint Jones és Ruiz mérkőzése).

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

A legmenőbb síterepek

Csodás panoráma, jó levegő, szép pályaszállások, a téli sport szerelmeseit ezek várják.