Tyson örülne a halálnak

2003.07.07. 17:25
A mély depresszióban lévő egykori nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Mike Tyson egy amerikai csatornának nyilatkozott halálvágyáról. A 36 éves bunyós démonokkal harcol.
Az egykori nehézsúlyú boksz-világbajnok, Mike Tyson február huszonkettedikén vívta ez idáig utolsó mérkőzését, az amerikai Clifford Etienne ellen már az első menetben kiütéssel diadalmaskodott.

Tyson: Démonokkal hadakozom

Azóta keveset hallani a 36 éves börtönviselt - nemi erőszak miatt három évre ítélték el - Tysonról. A brit bulvárlap, a The Sun azonban egy amerikai tévéállomásra hivatkozva tudni véli, hogy Tyson igen mély - olykor kezelhetetlen - depresszióba süllyedt, az életkedve is elhagyta.

A botrányairól elhíresült bokszoló így nyilatkozott: "Démonokkal hadakozom mostanában. Gyűlölöm a jelenlegi életemet. Talán, majd ha elhagyom az árnyékvilágot, a következő életem jobb lesz. Örülnék, ha ebből a mostaniból ki tudnék lépni, örülnék a halálnak."

"A család túlélte"

Volt felesége, a színésznő Robin Givens is véleményt mondott egykori férjéről. "Boldog vagyok, hogy a családom élve átvészelte azt a nyolc hónapot, amit együtt töltöttünk. Egy verekedésbe torkolló veszekedésünk alkalmával, azt hittem vagy én, vagy ő fog meghalni."