Gusztáv
-11 °C
-2 °C

Megegyezett Csonttörő és Chacon

2003.11.07. 09:51
Hivatalosan csak délután jelentik be a Boksz Világszervezet (WBO) döntését az október 25-én botrányos körülmények között véget ért Nagy Csonttörő János - Chacón profi bokszmérkőzésről, de a Tv2 helyszínen tartozkodó tudosítójának jelentése szerint már tudni lehet: a két bokszoló menedzsmentje megegyezett, hogy a szolnoki meccs eredményét helyben hagyják, viszont nem veszik figyelembe a világranglista helyezéseknél.
Megegyezett Nagy Csonttörő János és Juan Pablo Chacon menedzsere a floridai békítőtárgyaláson, így az argentínok nem óvnak - jelentette a Tv2 helyszíni tudósítója.

A két ökölvívó október 25-i címmérkőzésén a játékvezető ugyan Nagy Jánost hirdette ki győztesnek, de Chacon szerint szándékos mélyütésért le kellett volna léptetni a magyar bokszolót. A meccs után az argentinok azonnal a WBO-hoz fordultak, és Kovács Koko István, a mérkőzés hivatalos ellenőre is a "sportág megcsúfolásáról" beszélt.

A WBO békítőtárgyalásra Miamiba hívta a feleket, ahol a kiszivárogtatott információk szerint gyorsan megegyezett a két menedzsment. A megállapodás részleteiről egyelőre csak annyit tudni, hogy Chacon megtarthatja a mérkőzés előtti 3. helyét a világranglistán, míg Nagy János a 3. helyett az 5-6. pozícióba kerül. (A Chacon elleni meccs előtt Nagy csupán a 13. helyen állt). A mérkőzés eredménye alapján a két bokszolónak a ranglistán helyet kellett volna cserélnie azaz Chacon a 13. helyre esett volna vissza.

Ha a megállapodást a szövetség is jóváhagyja, akkor az argentínok eltekintenek az óvástól.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!