Erdei is Johnson lehetséges ellenfelei között

2004.12.21. 11:37
Glen Johnson az Antonio Tarver elleni győzelem után tudatosította mindenkivel, hogy ő a félnehézsúly legjobbja. Ennek ellenkezőjéről sokan szeretnék őt "meggyőzni". A jamaicai egyelőre válogathat az ellenfelek között, ahol az Universum három öklözője Erdei, Michalczewski és Ulrich is megtalálható.
A jamaicai Glen Johnson december közepén megosztott pontozással győzött az amerikai Antonio Tarver ellen, de menedzsmentje már a következő ellenfelet keresi a félnehézsúlyú bajnok számára.

A profibox.hu információi szerint Johnson promótere a WBO nagyközépsúlyú világbajnokát Joe Calzaghe-t szeretné. A walesi ellen egyszer már majdnem összejött az ütközet, de az Calzaghe sérülése miatt elmaradt.

Három Universumos is a képben

Glen Johnson
Glen Johnson
Ugyancsak a lehetséges ellenfelek között van az Universum Box-Promotionnak három bokszolója is. Köztük van Erdei Zsolt is, a WBO félnehézsúlyú bajnoka. "Madár" jövőre először február 26-án lép ringbe, azonban a Michalczewski-gálára még nem sikerült ellenfelet találni a magyar bokszolónak.

Rajta kívül a korábbi világbajnok Dariusz Michalczewski (aki Hamburgban a WBA világbajnokával, Fabrice Tiozzóval mérkőzik) is képbe kerülhet, de nem elképzelhetetlen Thomas Ulrich szereplése sem, aki profi pályafutása eddigi egyetlen vereségét éppen Johnsontól szenvedte el kiütéssel.

A visszavágó a legvalószínűbb

A sok lehetőség közül mégis a decemberi meccs visszavágójára van a legnagyobb esély, hiszen Tarver mindenképp szeretne elégtételt venni a vereségért. Ettől a lehetőségtől maga Johnson sem zárkózott el a kettejük összecsapását követő sajtótájékoztatón.