Nekiment edzőjének a vesztes bokszoló

2008.11.23. 15:02 Módosítva: 2015.05.21. 03:01
Ricky Hatton simán nyert Paul Malignaggi ellen, aki nekiment edzőjének, mert bedobta a törülközőt.

Megvédte az IBO szervezet kisváltósúlyú világbajnoki övét Ricky Hatton, amikor magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Los Angelesben győzött Paulie Malignaggi ellen. Ellenfelének edzője a 11. menetben bedobta a törülközőt, így az angol KO-val nyert.

hatton feature

A második menettől kezdve irányította a meccset Hatton, tíz menetből kilencet tisztán megnyert a pontozóknál. Malignaggi mégis haragudott trénerére, amiért feladta a meccset.

”Az előző vereségemnél rosszabb állapotban voltam, azt mégsem kellett befejeznem” – idézte a vesztest az AP hírügynökség.

Felkészítője, Buddy McGirt ezzel nem értett egyet: ”Azt akartam, hogy a srác tudjon még bokszolni később is, veszélyes lett volna még tovább a ringben maradnia”.

A bajnok Hatton, aki egy éve Floyd Mayweather Jr. ellen szenvedte eddigi egyetlen vereségét, dicsérte amerikai riválisát.

”Sokkal nehezebb volt ellene, mint gondoltam, de kisváltósúlyban senki nem fog engem legyőzni” – nyilatkozta a ringben.

A győztes, akinek egyetlen veresége mellett 45 sikeres meccse van, 2,5, a vesztes 1 millió dollárt kapott a mérkőzésért, amit több híresség is nézett a helyszínen.

Ott voltak a Gallagher-fivérek az Oasis zenekarból, akik manchesteriek és Man. City-szurkolók, mint Hatton, a futballsztár David Beckham, a filmszínész Sylvester Stallone és Jason Statham.