Edzőjét ütötte ki a világbajnok bokszoló

2009.04.09. 11:54
A caguasi edzőterem bejárata előtt veszett össze a váltósúly világbajnoka, Miguel Cotto edző-nagybátyjával. A szakember zúzódásokkal megúszta, bosszúból betontömböt hajított a bajnok vadonatúj Jaguarjához.

Saját edzőjével verekedett össze az utcán a Puerto Ricó-i Miguel Angel Cotto, a Boksz Világszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoka.

A 28 éves öklöző szülővárosában, Caguasban egy edzőterem előtt csapott össze trénerével, egyben nagybátyjával, Evangelista Cottóval.

A mester kisebb zúzódásokat szenvedett, viszont bosszúból egy betontömböt vágott tanítványa vadonatúj Jaguarjához, és betörte az egyik ablakot.

Cotto februárban címmérkőzéssel tért vissza profi bokszpályafutása első veresége után: New Yorkban már az ötödik menetben kiütötte a brit Michael Jenningst. Ezzel pályafutása 33. sikerét aratta a profik között, az egyetlen kudarc tavaly júliusban érte, amikor a mexikói Antonio Margarito elvette tőle a WBA váltósúlyú övét.

Cotto július 13-án címegyesítésre készül, ellenfele az IBF bajnoka, Joshua Clottey lenne. New Yorkban, a Madison Square Gardenben találkoznak. Cottót az elismert szaklap, a fightnews.com Shane Mosley mögött a második legjobbnak tartja kategóriájában.