Haye mindkét Klicskót lefejezte

2009.04.21. 11:37
A júniusi Vlagyimir Klicsko-David Haye világbajnoki nehézsúlyú bokszmeccs első két sajtótájékoztatóján a brit szokás szerint sértegette ellenfelét, Klicsko nagy verést ígért neki.

Június 20-án rendezik az év talán legjobban várt bokszmeccsét, melyen az IBF és WBO nehézsúlyú világbajnoka, Vlagyimir Klicsko bokszol a brit David Haye-jel. A meccset Gelsenkirchenben, a Schalke 60 ezres futballstadionjában rendezik.

A Profiboksz.hu szerint a jegyek fele már elkelt, a hatalmas érdeklődést fokozza Haye hangulatkeltése. A 29 esztendős brit korábban nagy verést ígért mindkét Klicskónak, és egy képmontázson Vlagyimir levágott fejét tartotta a kezében.

A júniusi meccs eddigi két sajtótájékoztatóján még erre is rátett. Hétfőn Londonban elismerte, hogy nem szereti Klicskót és a stílusát, egy rakás szarnak nevezte a világbajnokot. A ringen kívül ugyan úriembernek tartja, de amit a ringben csinál, az gagyi, csak rohangál, mint egy kurva, ezért feltörli vele a padlót.

Klicsko szerint az angolnak a cirkálósúlyban kellett volna maradnia, hiszen ott a WBO, a WBC és a WBA világbajnoka volt. Az őt ért sérelmek miatt és véres verést ígért nagyszájú ellenfelének.

000T TRDV496697

Haye már a hétvégén Németországban is nagyképűen viselkedett, szerinte az ukrántól eddig keveset követeltek, még nem volt komoly ellenfele. Meccsei mindig is untatták, semmi extrát nem tud és nem is nyújt.

A brit mindkét sajtótájékoztatón levette zakóját, és a pólóján már nem csak Vlagyimir, de testvére, Vitalij levágott fejét is a kezében tartotta.

A 33 éves ukrán szemtelen fiatalembernek nevezte kihívóját, megígérte, hogy a ringben majd tiszteletre tanítja. Haye trikóján felháborodott, büntetésből nem az első, hanem a tizenkettedik menetben üti ki az angolt, hogy sokáig élvezhesse, amíg veri.

Az eddigi 23 meccsén 22 győzelmet - közte 21 kiütésest - hozó Haye nem hagyta, hogy az ukráné legyen az utolsó szó. Ő is kiütést, igazi rémálmot ígért ellenfelének, és már most odaszólt Vitalijnak, készüljön, mert ő lesz a következő áldozat.