Mayweather pénztortával ünnepelt

2013.02.25. 17:21

A Money (pénz) becenevű bokszoló, Floyd Mayweather mindig is szeretett hivalkodni vagyonával. 36. születésnapján ezért is lepték meg egy ezerdolláros bankjegyet mintázó tortával, aminek a középére a bokszoló arcképét tették. A veretlen Mayweather további igazi milliókra is számíthat, a múlt héten egyedülálló szerződést kötött a Showtime produkciós irodával.

Mayweather két évvel ezelőtt is kapott már egy pénzes tortát, akkor egyik barátja foglalta össze az életét. A tortáján 30 ezer dollár, óra és ékszerek voltak.

A nyolcszoros világbajnok legutóbb Miguel Cottóval küzdött meg májusban, utána pár hónapot börtönben töltött, mert bántalmazta barátnőjét. A karrierjében azonban ez nem okozott törést, sőt, visszatérévésel minden eddiginél többet kereshet. A váltósúlyú bokszoló a múlt héten leszerződött a Showtime-mal, amely 250 millió dollárt garantált Mayweathernek, ha harminc hónapon belül hat mérkőzést vállal súlycsoportjának legjobbjaival.

Az első mérkőzést május 4-én vívja majd Robert Guerreróval, Las Vegasban. Szeptemberben Saúl Alvarez következhet, de Amir Khant és Kell Brookot is a lehetséges ellenfelek között emlegetik.