Több mint napi egymilliót költ kajára Mayweather

2015.03.18. 10:30

A TMZ Sports szerint Floyd Mayweather egészen elképesztő összegből készül a május 2-i, Manny Pacquiao elleni csúcsmeccsre, és csak a személyi szakácsa minden tányér ételt 1000 dollárért (286 ezer forint) készít el.

A TMZ úgy számol, hogy ha csak napi négy étkezést vesznek alapul, akkor a napi 4000 dollárt költ a mérkőzésig, a hátra levő 46 napra pedig 184 ezret, vagyis több mint 52 millió forintot.

Ezért az irreális pénzért cserébe viszont Chef Q a hét minden napján állandóan rendelkezésre áll. „Az a beosztásom, hogy nincs beosztásom. Itt vagyok neki bármikor, napi 24 órában a hét minden napján. Ha hajnali háromkor kellek, akkor ugrok reggelit csinálni.”

Cserébe viszont ilyen ételeket kap Mayweather, aki mindenképpen tudja, hogy tartsa magán a média figyelmét a másfél hónap múlva sorra kerülő bokszmeccsig.

Chef Q azt is elárulta, hogy miket szeret enni a 38 éves bokszoló: főleg spagettit és tacót, de a meccsig főleg pulykát, csirkét, marhát és halat kap, disznóhúst viszont nem. Emellett pedig sok gyümölcslevet. Mayweather ráadásul annyira komolyan veszi a készülést, hogy májusig lemondott a gyorséttermi kajáról, pedig ilyet még sosem tett.